Agropotasion

Descriere

AGROPOTASION este primul reprezentant al ultimei generatii de fertilizanti, curati, liberi de saruri.

AGROPOTASION este o sursa curata de POTASIU libera de nitrati, sulfati, fosfati, cloruri sau carbonati, adica libera de orice tip de saruri periculoase pentru planta.

AGROPOTASION asigura un nivel ridicat de control al apei in planta si stimuleaza absorbtia apei din sol in conditii de seceta prelungita.

Cu ajutorul fertilizatorului AGROPOTASION se poate controla nutritia cu potasiu a plantelor, independent de oricare alti nutrienti (azotati, sulfati, cloruri) cu care era asociat pana in prezent. Forma noua, particulara a Potasiului din AGROPOTASION induce plantei un puternic efect de absorbtie a apei prin radacina, stimuland astfel transportul hranei de la radacina spre frunza si a transportului produsilor de fotosinteza de la frunza la fructe.
AGROPOTATION este un produs special care regleaza fluxul de apa si nutrienti de la frunze spre fructe si restul plantei. In timpul dezvoltarii fructelor, AGROPOTASION imbunatateste marimea fructului, creste precocitatea si concentratia de zaharuri in fruct.
AGROPOTASION este un produs care accelereaza procesul de fotosinteza, sinteza si transportul de carbohidrati, reduce transpiratia, mareste ritmul de aprovizionare cu apa oferind plantei o mai buna rezistenta in conditii de stress (salin, inghet, frig, boli, fitotoxicitate, seceta, caldura, etc).

Aplicatii

AGROPOTASION se aplica pentru:
• Marirea rapida a fructelor, timpurietate si calitate ridicata;
• La aplicarea impreuna cu pesticide pentru scaderea fitotoxicitatii;
• Revenirea plantelor ce au suferit un stres puternic: seceta, salinitate, caldura, etc.
• Accelerarea metabolismului in momentele cele mai critice pentru plante: inflorirea, legarea, marirea fructelor, coacere.

Compozitie

POTASIU TOTAL SOLUBIL IN APA (K2O) 28% W/W
PH 6,5 - 7
Potasiul se gaseste sub forma de carboxilat neutru de potasiu.


Doze si mod de aplicare

AGROPOTASION este un ingrasamant cu un continut de 20% K2O utilizabil in toate culturile agricole si nu are nici o contraindicatie.
Prin stropire foliara:
Legume si flori: 100 - 200ml / 10 L apa la 10-12 zile.

Prin picurare:
10 – 20 litri pe hectar saptamanal in special in perioada de dezvoltare intensa a fructelor.

Compatibilitate

Este total miscibil cu orice tip de pesticid (cu exceptia celor pe baza de Cu, Al sau sulf) si poate fi amestecat in orice concentratie. Este recomandat aplicare lui impreuna cu pesticidele pentru reducerea fitotoxicitatii!!!

IMPORTANT

Dozele prezentate sunt orientative, utilizatorul poate sa reduca sau sa creasca aceste doze in functie de faza de dezvoltare a culturii si starea ei fiziologica!

Caracteristici

Formulare: Lichida Forma de aplicare: Foliara
Sursa de: K Potasiu Stimuleaza: Marirea rapida a fructelor
Probleme tratate: Deficiente de K Producator: Codiagro

Sere-IMD