Despre noi


IMD Horticulture Systems fost creată în 2012 ca raspuns la cererea pieței, privind necesitatea construcțiilor în horticultură și a accesoriilor pentru cultură de înaltă calitate. Ne referim la sere modulare, solarii profesionale, pe care noi le oferim la o calitate premium.

Importanța găsirii de soluții pentru mediu și pentru horticultură este recunoscută la nivel mondial, iar IMD Horticulture Systems contribuie la acestea, oferind soluții optime pentru proiecte valoroase, bazate pe performanță. Suntem mândri că, de la intrarea IMD Horticulture Systems pe piața din România, am pus calitatea pe primul loc şi am venit în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai potrivite și calitatve produse şi servicii in horticultura. Ne-am exprimat atunci încrederea în potenţialul pieţei şi am pornit, ambiţioşi şi ghidați de responsabilitate, în visul nostru de a ne afirma drept o echipa stabilă, ce reflectă calitatea și corectitudinea.

Ne mândrim cu o experiență vastă , avem în echipa noastră specialiști atât pentru partea de automatizări, încălzire, sisteme de irigatii cât și pentru producerea de legume și flori în sistem hidroponic, putând garanta 100% calitatea produselor noastre.

Începând de la teren, până la solariile sau serele care corespund cerințelor Dumneavoastră, continuând cu semințele pentru legume sau flori sau răsadurile necesare, accesoriile aferente construcției, consultanță pe perioada cultivării, accesorii pentru cultură, și ajutor la valorificare, vă oferim consultanță în alegerile pe care urmează să le faceți, cu ajutorul experienței și specialiștilor din echipă, specialiști care vă vor pune la dispoziție cele mai potrivite soluții pentru afacerea Dumneavoastră în domeniul serelor și solariilor pentru flori și legume.

Acum, încrederea pe care o aveţi în IMD Horticulture Systems şi pe care ne-am câştigat-o în timp, reprezintă pentru noi cea mai importantă reuşită.

Vom continua să avem aceeași abordare realistă, să oferim solarii profesionale, sere modulare și accesorii pentru cultura ( folie solarii, profile prindere folie, sisteme irigatie), de calitate și profesioniste și să acționăm în interesul clienții noștri.

Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativă și orientarea către client sunt valori în care credem și care se reflectă în fiecare produs și serviciu pe care îl oferim.

Sere-IMD